Header Ads

Γρεβενά: Ικανοποίηση Χ. Θεοχάρη και Ζ. Μακρή για την πορεία των έργων

Screenshot 2021-05-12 at 13.46.32

Την ικανοποίησή τους για την πορεία εκτέλεσης των έργων στη Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών, εν’ όψει και της επαναλειτουργίας της, σ’ αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά εξέφρασαν, τόσο ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης όσο και η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, που επισκέφθηκαν χθες τα Γρεβενά,  συνοδευόμενοι από τον βουλευτή, Γιάννη Γιάτσιο και τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη.

Όπως ανέφεραν ήταν σημαντική η παρέμβαση της Περιφέρειας με την χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων, προσθέτοντας ότι η επαναλειτουργία της Σχολής θα συμβάλει σημαντικά στην τοπική οικονομία.
Ιδιαίτερη ήταν και η ικανοποίηση του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη και για την έναρξη των εργασιών της αποκατάστασης των κτηρίων στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών του Ταξιάρχη Γρεβενών, καθώς ο ίδιος όταν την είχε επισκεφθεί πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια, ως υπουργός Τουρισμού, είχε υποσχεθεί ότι θα βοηθούσε για την ολοκλήρωση των έργων.

Το Κυβερνητικό Κλιμάκιο επισκέφθηκε επίσης, το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ συμμετείχε και στη Διευρυμένη συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Γρεβενών, στην Αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» στο κτίριο Περιφέρειας.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.