Header Ads

Αθ. Φωλίνας: Επαναλειτουργεί η Σχολή Αστυφυλάκων στα Γρεβενά

αρχείο λήψης (1)

«Χαρά και ελπίδα γεμίζει σε όλη κοινωνία των Γρεβενών, η επαναλειτουργία της Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών, η οποία μπορεί να σηματοδοτήσει της έναρξη μιας περιόδου επανεκκίνησης για τα Γρεβενά, ως πόλη και ως Περιφερειακή Ενότητα». Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Αθανάσιος Φωλίνας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, καθώς όπως είπε, οι  κόποι και αγώνες που ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα με την ανάληψη των καθηκόντων του στην Π.Ε. Γρεβενών, έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα

. Όπως αναφέρει ο κ. Φωλίνας, «Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε το ενδιαφέρον για επαναλειτουργία Σχολών Αστυφυλάκων από την ΕΛ.ΑΣ., την Άνοιξη του 2022, η περιφερειακή αρχή, αποσπώντας και τη σύμφωνη γνώμη υψηλόβαθμων αρμόδιων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανέλαβε πρωτοβουλίες για την εξασφάλιση χρηματοδότησης, για τον πλήρη εκσυγχρονισμό της Σχολής».

Προσπάθειες που, όπως τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης, αποδεδειγμένα έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τη Σχολή να βρίσκεται σήμερα σε πλήρη ετοιμότητα για την υποδοχή των νεοσυλλέκτων.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.