Header Ads

Καστοριά: Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες στο Δισπηλιό – Μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Καστοριάς

troxaio disp tra 2

Ακόμη ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2024 περίπου στις 13:45 μ.μ., στο δρόμο Δισπηλιού – Άργους Ορεστικού, έξω από τα νεκροταφεία του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάτω από συνθήκες που ερευνούνται, ο οδηγός ενός άσπρου αυτοκινήτου, μάρκας Mercedes – Benz, έχασε τον έλεγχο του και συγκρούστηκε σε τοίχο αυλής σπιτιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός και η συνοδηγός του οχήματος.

Άμεσα έφθασε στο συμβάν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ από τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο οδηγός φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα η Τροχαία Καστοριάς για να διευκολύνει την κίνηση στην περιοχή και για να ερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο ατύχημα.

Τέλος, στο συμβάν έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς η οποία ενήργησε για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και της συνοδηγού του οχήματος.

Ρεπορτάζ: Μάριος Κωνσταντινίδης

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.