Header Ads

Κοζάνη: Τοποθέτηση έξι ρωγμόμετρων στη γέφυρα Σερβίων

γεφυρα σερβίων Κοζάνης

Η τοποθέτηση έξι ρωγμόμετρων έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 01/08/2024, στο τμήμα της προβολοδόμησης της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων, στα άκρα τριών προβόλων (Μ4-2, Μ5-2 και Μ6-1), πέραν των δύο που είναι τοποθετημένα στο άκρο του 6ου προβόλου, όπου είχε γίνει η τοπική ενίσχυση με εφαρμογή προέντασης.

Αυτό κάνει γνωστό ο Αντιπεριφερειάρχης τεχνικών έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Χάρης Γκοβεδάρος, ενημερώνοντας επίσης ότι θα γίνει παράλληλα και  οπτική επιθεώρηση σε ορισμένα τμήματα του φορέα της γέφυρας.

Οι εργασίες θα γίνουν με καλαθοφόρο όχημα και υπό τις οδηγίες των επιστημονικών υπευθύνων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Κατάκαλου και Παναγιώτη Πανέτσου και σύμφωνα με τους όρους της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται εναλλάξ ανά κατεύθυνση, από τις 08:00-19:00.

Σύμφωνα με τον κ. Γκοβεδάρο, οι συγκεκριμένες εργασίες-όπως επίσης στο προηγούμενο διάστημα των δοκιμαστικών φορτίσεων, της συντήρησης και στεγανοποίησης της πλάκας καταστρώματος στο τμήμα της προβολοδόμησης- γίνονται στο πλαίσιο της πρόληψης και της μεγιστοποίησης ασφάλειας διέλευσης των οδηγών και επιβατών, μέχρι την έναρξη των εργασιών της συνολικής αναβάθμισης και ενίσχυσης της γέφυρας.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.