Header Ads

Γρεβενά: Συνάντηση δημάρχου με τον Γ. Βρούτση για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου

Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

Το θέμα της ανακατασκευής-αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Γρεβενών «Μίλτος Τεντόγλου», έθεσε ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης στον αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Στη συνάντηση που είχαν, παρουσία και του βουλευτή Γρεβενών, Θανάση Σταυρόπουλου, ο δήμαρχος χαρακτήρισε αναγκαία  την αναβάθμιση του σταδίου, το οποίο, όπως είπε βρίσκεται σήμερα σε άθλια κατάσταση και ζήτησε τη συμβολή και στήριξη του υπουργείου, ως ελάχιστη τιμή για την προσφορά στον αθλητισμό της χώρας, των Γρεβενιωτών Ολυμπιονικών, με κορυφαίο το «χρυσό παιδί» του ελληνικού στίβου, Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός, χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα, επισημαίνοντας ότι τέτοια έργα μπορούν να υλοποιηθούν σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Σε κάθε περίπτωση ανέφερε ότι το θέμα θα εξεταστεί και ζήτησε από τον δήμαρχο να κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση και μελέτη του έργου, έτσι ώστε να εξεταστεί ποια μπορεί να είναι μετέπειτα η συμβολή του υπουργείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Γρεβενών, ήδη υπάρχει συνεργασία του Δήμου  και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς αυτή τη κατεύθυνση, με δεδομένη τη πρόθεση και των δύο πλευρών να προχωρήσει το έργο το επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση με τον κ. Βρούτση, το δήμαρχο Γρεβενών συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι: Τεχνικών Έργων, Ρήγας Σκόδρας, Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Χρήστος Χαντές, και  Ορεινών Κοινοτήτων, Κωνσταντίνος Λέτσιος καθώς και ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Γρεβενών, Γιάννης Παπαζήσης.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.