Header Ads

Κοζάνη: Π. Κουκουλόπουλος – Κοινοβουλευτική παρέμβαση με 7+1 ερωτήματα για το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου

egkatastaseis00027-1400x754

Ερώτηση για τη λειτουργία του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Αμυνταίου, κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Στην ερώτησή του ο βουλευτής αναφέρει ότι «το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου είναι το μοναδικό δημόσιο Κέντρο Αποκατάστασης στη Βόρεια Ελλάδα και το μόνο δημόσιο πανελλαδικά που προσφέρει κλειστή νοσηλεία αποκατάστασης, το οποίο όμως υπολειτουργεί στο 1/3 της δυνητικής δυναμικότητάς του».

Όπως τονίζει, «ενώ έχει δυνητική δυναμικότητα 100 κλινών, στην πραγματικότητα είναι σε θέση να περιθάλψει περίπου 30 ασθενείς, με κύρια αιτία της περιορισμένης λειτουργίας του την υποστελέχωση.

Ο κ. Κουκουλόπουλος θέτει 8 ερωτήματα για τη στελέχωση και ενίσχυση του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, ζητώντας εν κατακλείδι, να ενημερωθεί για το «Ποιο είναι το συνολικό σχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την αναβάθμιση και πλήρη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, την παρουσίαση του οποίου, ο Υπουργός είχε τοποθετήσει χρονικά στα τέλη Μαΐου του 2024;»

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.