Header Ads

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου στην αποχώρηση των 8: «Πραγματοποιήθηκε μία έντιμη συζήτηση».

ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στις αιτιάσεις των οκτώ στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που αποχώρησαν από την συνεδρίαση και αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για το κείμενο της ανακοίνωσης, δίνουν κύκλοι της Κουμουνδούρου. Θέλοντας να αποφορτίσουν το κλίμα, αναφέρουν κατ' αρχάς ότι «στην συνεδρίαση έγινε μία καλόπιστη συζήτηση».

Σημειώνεται ότι οι οκτώ στελέχη εξέφρασαν ανησυχίες για την έλλειψη πληροφόρησης σχετικά με τα οικονομικά του κόμματος, με τους κύκλους της Κουμουνδούρου να τονίζουν ότι έχουν δοθεί αναλυτικά στοιχεία για τα οικονομικά την τελευταία χρονιά. Επίσης, υπενθύμισαν ότι οι εργαζόμενοι στο κόμμα έχουν μειωθεί από 72 σε 68.

Η κόντρα μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Αθηνάς Λινού δεν περνάει απαρατήρητη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Κασσελάκης έχει ζητήσει έρευνα για τις καταγγελίες του κ. Πολάκη. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η συζήτηση περιλάμβανε και αναφορές στο κλάμα της κ. Λινού, με τον κ. Κασσελάκη να προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις από τα δύο στελέχη.

Όπως σημειώνεται, ο Κασσελάκης είπε: "ζήτησα από τον Παύλο Πολάκη να αναγνωρίσει ότι ήταν αντιπαραγωγικός ο τρόπος που απευθύνθηκε στην μετακλητή υπάλληλο και παράλληλα ζήτησα από την Όλγα Γεροβασίλη να αναγνωρίσει ότι ήταν αντιπαραγωγικό το ότι ζήτησε να ολοκληρωθεί η διαγραφή του Παύλου Πολάκη".

Ο χειρισμός της κρίσης αυτής αναδεικνύει τις εσωτερικές εντάσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι ηγετικές θέσεις του κόμματος βρίσκονται υπό πίεση, με ερωτήματα για την κατεύθυνση και την ηγεσία να κυριαρχούν. Πληροφορίες από Huffingtonpost.gr.

Από το Blogger.