Header Ads

Στο Νεστόριο Καστοριάς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης

456256586_1166493867797682_1216986303724956871_n

Στο Νεστόριο βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Αυγούστου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ. ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης. συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Καστοριάς και τον δήμαρχο Νεστορίου, Χρήστο Γκοσλιόπουλο.

Περιόδευσε και συνομίλησε με πολίτες στο χωριό, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημαρχείο Νεστορίου, όπου δέχτηκε το αίτημα του δημάρχου για βοήθεια στο πρόβλημα της χρόνιας κωλυσιεργίας στο έργο του Φράγματος Νεστορίου, που όπως επισήμανε ο κ. Γκοσλιόπουλος, αφορά σε ολόκληρη την Καστοριά.

Επίσης, ιδιαίτερη θέση στη συζήτηση τους έλαβε το θέμα τις ερημοποίησης της υπαίθρου και πάνω σ’ αυτό ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε χαρακτηρίστηκα ότι «Η Ελλάδα κινδυνεύει δημογραφικά αλλά πάνω απ’ όλα κινδυνεύουν δημογραφικά όλοι οι ορεινοί δήμοι της χώρας και έχουμε χρέος ως πολιτικό σύστημα και η σημερινή κυβέρνηση και οι επόμενες κυβερνήσεις ώστε να σχεδιάσουν σωστά την Περιφερειακή Ανάπτυξη για να αντιμετωπίσουμε τον δημογραφικό κίνδυνο που θα οδηγήσει τα χωριά μας, στην ερημοποίηση».

Επίσης, ως αδιανόητες χαρακτήρισε τις περσινές καταγγελίες του δήμου Άργους Ορεστικού για το πρόβλημα που αντιμετώπισε όταν προσπάθησε να συνδέσει δομές του δήμου με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ για ενεργειακό συμψηφισμό (Netmetering).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε επίσης και στην ανάγκη των ηλικιωμένων ανθρώπων που θέλουν να έχουν ένα ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας, συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε «…πρέπει να υπάρχει ένα δίκτυο πρωτοβάθμιας υγείας σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα σ’αυτές τις περιοχές και όχι να έχουμε χαμηλοσυνταξιούχος που βρίσκονται πολύ χαμηλά στη λίστα των χειρουργείων και κάποιοι να τους λένε, πληρώστε για να πάτε στα απογευματινά, όπου υπάρχουν αυτά, που ακόμη κι’ αυτά είναι ένα μπάλωμα…».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Νεστορίου και τα στελέχη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Καστοριάς για την στήριξη στο πρόσωπο του.

Κλείνοντας, ο δήμαρχος Νεστορίου προσέφερε στον κ. Ανδρουλάκη, ένα βιβλίο που έχει συγγράψει ο ίδιος και αφορά στην ιστορία του Νεστορίου καθώς και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης σήμερα στις 07:30 μ.μ. θα παραστεί στην υποδοχή και βράβευση των Ολυμπιονικών της κωπηλασίας στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας στη Καστοριά, ενώ στις 08:30 μ.μ. θα μιλήσει με στελέχη του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ. στο ξενοδοχείο «Έσπερος».

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.