Header Ads

Βιετνάμ: Ζωντανό βρέθηκε εξάχρονο αγόρι σε δάσος, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Ένα εξάχρονο αγόρι που αγνοείτο για τέσσερις ημέρες βρέθηκε ζωντανό σε ένα δάσος στην ορεινή περιοχή του βόρειου Βιετνάμ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Η εξαφάνιση του μικρού Λαμ δηλώθηκε το Σάββατο, όταν δεν επέστρεψε με τα αδέλφια του από μια οικογενειακή γιορτή στην επαρχία Γεν Μπάι.

.

Οι αρχές δήλωσαν ότι το αγόρι ήταν κουρασμένο αλλά, αφού του παρείχαν τροφή και έλεγξαν την κατάσταση της υγείας του, διαπιστώθηκε ότι είναι καλά. Ένας άνδρας άκουσε τα κλάματα του Λαμ και τον βρήκε εξαντλημένο μέσα στο δάσος, καθισμένο δίπλα σε ένα θάμνο μανιόκας. Ο Λαμ παραδέχθηκε ότι έχασε τον προσανατολισμό του όσο περπατούσε, επιβιώνοντας πίνοντας νερό από ένα ρυάκι και τρώγοντας φύλλα και άγριους καρπούς.

Η μητέρα του, Λι Τι Πάι, εξέφρασε την ανακούφισή της σε τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο: «Χάρηκα τόσο πολύ που ξαναβρέθηκε ζωντανός. Έκλαψα γιατί έδειχνε πιο αδύνατος και αδύναμος από πριν», είπε. Ο δήμος της κοινότητας Λαμ Γκιάνγκ κινητοποίησε τους κατοίκους για τον εντοπισμό του παιδιού, με σχεδόν 200 ανθρώπους να συμμετέχουν στην επιχείρηση.

Η ιστορία του μικρού Λαμ είναι ανάλογη με αυτή τεσσάρων παιδιών στην Κολομβία, που βρέθηκαν ζωντανά 40 ημέρες μετά τη συντριβή του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν τον Ιούνιο του 2023.

Πληροφορίες από Huffingtonpost.gr.

Από το Blogger.