Header Ads

"Άνω Λιόσια: Ανακαλύφθηκαν χρυσές λίρες που αξίζουν 300.000 ευρώ!"

Εντυπωσιακά ευρήματα ανακάλυψαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή Αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων. Συγκεκριμένα, χρυσές λίρες συνολικής αξίας άνω των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ εντοπίστηκαν κρυμμένες στο λάστιχο τροχού από καρότσι οικοδομής στο σπίτι ενός 43χρονου.

Η αστυνομία κατέγραψε συνολικά 747 λίρες, οι οποίες πιστεύεται ότι προέρχονται από κλοπές. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η σύλληψη του 43χρονου και του γιου του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν, εκτός από τις κατηγορίες για κλοπή, και κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, καθώς στο σπίτι τους βρέθηκε και ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών.

Η επιχείρηση, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, περιλάμβανε συμμετοχή περισσότερων των εκατό αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες, όπως η Ασφάλεια, η ΕΚΑΜ, η ΟΠΚΕ, τα ΜΑΤ και η Τροχαία. Στο πλαίσιο της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν δώδεκα συλλήψεις, πολλές εκ των οποίων αφορούσαν κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Σε παράλληλο έλεγχο σε δεύτερη οικία βρέθηκε και ένα ακόμα πιστόλι.

Τα εν λόγω πιστόλια έχουν ήδη μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, όπου θα υποβληθούν σε βαλλιστική εξέταση προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Πληροφορίες από Huffingtonpost.gr.

Από το Blogger.