Header Ads

Κοζάνη: Έργα επισκευής και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

xartisodos

Ανάπλαση Πλατείας Λασσάνη: Κλειστή η οδός Αρχελάου μεταξύ Ολύμπου και Σωτηρίου

Κλειστή θα παραμείνει από σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, η οδός Αρχελάου στην Κοζάνη, από τη συμβολή της με την οδό Ολύμπου έως τη συμβολή της με την οδό Σωτηρίου (σε περίπου 30 μέτρα), λόγω κατασκευής φρεατίου στην συμβολή των οδών Αρχελάου και Ολύμπου, στο πλαίσιο των εργασιών ανάπλασης της πλατείας Λασσάνη, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η κίνηση των οχημάτων που “ανεβαίνουν” την οδό Ολύμπου θα διοχετεύεται στην οδό Επτανήσου και εν συνεχεία στην οδό Παλαμά. Η εξυπηρέτηση των κατοίκων της οδού Αρχελάου θα πραγματοποιείται διαμέσου των καθέτων οδών (Δελιαλή, Σωτηρίου, Πολυζούλη). Επίσης θα είναι δυνατή η πρόσβαση διαμέσου της οδού Καμβουνίων και της οδού

Σωτηρίου. Καλούνται οι πολίτες να μην διέρχονται αλλά ούτε και να σταθμεύουν τα οχήματά τους στο σημείο τόσο για την

αποφυγή ατυχήματος όσο και για τη διευκόλυνση των εργασιών.

Κοζάνη: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (2-7 Σεπτεμβρίου 2024)

Εκσκαφές για την εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις οδούς της πόλης της Κοζάνης:

Πλαταιών (από Θεσσαλονίκης έως Τριών Δέντρων),  Εδέσσης  (από Πλαταιών έως Γκέρτσου), Θεσσαλίας (από Πλαταιών έως Θεσσαλονίκης), Γκέρτσου (από Πλαταιών έως Εδέσσης), Βοσπόρου (από Εδέσσης έως Αριστοτέλους), Ολύμπου (από Γκέρτσου έως Βοσπόρου) και Κλεάνθους (από Γκέρτσου έως Βοσπόρου).

Πτολεμαΐδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αντικατάσταση τμημάτων του δικτύου της Τ/Θ

Ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης τμημάτων του δικτύου της τηλεθέρμανσης, στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Για τον λόγο αυτό, όπως ενημερώνει η ΔΕΤΗΠ, πρόκειται να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην διασταύρωση των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Δήμητρας, από σήμερα Δευτέρα 02-09-2024 έως την Τρίτη 10-9-2024. Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία θα ανακατευθύνεται σε παρακαμπτήριες δημοτικές οδούς.

Κοζάνη: Κλειστή η πισίνα του Λιάπειου λόγω έκτακτης τεχνικής βλάβης

Κλειστή είναι η πισίνα του Λιάπειου Κολυμβητηρίου, λόγω έκτακτου τεχνικού προβλήματος. Όπως κάνει γνωστό ο δήμος Κοζάνης, το προσωπικό και οι συνεργάτες του Δήμου κάνουν ότι είναι δυνατό, για την άμεση επιδιόρθωση της βλάβης.

Η επαναλειτουργία τα πισίνας θα γίνει γνωστή με νεότερη ανακοίνωση.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.