Header Ads

Φλώρινα – Πτολεμαΐδα: Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά και όπλα

narkotika

Για παραβάσεις τηςνομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και περί όπλων, -κατά περίπτωση- συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 26, 29 και 61 ετών, σε περιοχές της Φλώρινας και της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας ο 29χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 26χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε στην πόλη της Πτολεμαΐδας και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 26χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες του 26χρονου στην Πτολεμαΐδα, στην μία εκ των οποίων διαμένει και ο 61χρονος, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους -150- εκατοστών, σπόροι κάνναβης, συνολικού βάρους -8,2- γραμμαρίων, έντεκα μαχαίρια με μήκος λάμας έως 20 εκατοστών και μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.