Header Ads

Στα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους (βίντεο)

459365079_510527698351897_1244875039756653667_n

Το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις υγειονομικές μονάδες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Θεμιστοκλέους τόσο χθες το απόγευμα στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όσο και σήμερα στα Νοσοκομεία Γρεβενών και Κοζάνης είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις μονάδες υγείας και να συζητήσει για τα ζητήματα που απασχολούν τα νοσοκομεία με τους Διοικητές αλλά και με τους εργαζόμενους γιατρούς, νοσηλευτές και το Διοικητικό προσωπικό.

Η επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κοζάνης

Ο Υφυπουργός Υγείας κατά τη άφιξη του συνοδευόμενος και από τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλίκη στο νοσοκομείο Κοζάνης, ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε στην υπό κατασκευή νέα πτέρυγα, κάνοντας λόγο για υπερσύγχρονο κτίριο, που θα παραδοθεί στους πολίτες, όπως δήλωσε στα ΜΜΕ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανακαίνιση των ΤΕΠ, καθώς επίσης στην αυξημένη χρηματοδότηση.

Οι νέες προκηρύξεις γιατρών

Ο κ. Θεμιστοκλέους μίλησε για τα προβλήματα σε κλινικές των νοσοκομείων της περιοχής καθώς και για τις άγονες προκηρύξεις γιατρών, δηλώνοντας ότι ο λόγος της επίσκεψης, ήταν να ενημερωθεί και να υπάρξει διάλογος με τους εργαζόμενους και δεσμεύτηκε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στην ευρεία σύσκεψη με στελέχη του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού τμήματος συζητήθηκε και το θέμα της λειτουργίας της ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης όπως επίσης για το αν θα λειτουργήσει και στην Πτολεμαΐδα, υπογράμμισε πως αν χρειαστεί θα υπάρξουν αλλαγές και θα δοθεί απάντηση το επόμενο διάστημα.

Νέο περιβάλλον στο ΕΣΥ

Σε ότι αφορά στους γιατρούς, τόνισε ότι οι εργασιακές σχέσεις έχουν αλλάξει τον τελευταίο χρόνο και έκανε λόγο για ένα νέο περιβάλλον στο ΕΣΥ. “Υπάρχει ένα νέο περιβάλλον στο ΕΣΥ, προφανώς τα προβλήματα παραμένουν και γι΄ αυτό είμαστε εδώ να τα συζητήσουμε με όλους τους εμπλεκόμενους“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο  Υφυπουργός υγείας λίγο πριν αναχωρήσει για το Νοσοκομείο της Φλώρινας

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.