Header Ads

Πτολεμαΐδα: Αίτημα Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο τις εξελίξεις με την Τ/Θ

ΛΑΪΚΗ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Αίτημα για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις με την τηλεθέρμανση, κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση, κλιμάκιο της οποίας επισκέφτηκε τον δήμαρχο, Παναγιώτη Πλακεντά.

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει ότι «Ο λαός της Εορδαίας το τελευταίο διάστημα αισθάνεται οργή και

αγανάκτηση από τις εξελίξεις με την τηλεθέρμανση. Τα εξώδικα και οι απειλές της ΔΕΗ Α.Ε. προς την ΔΕΤΗΠ για διακοπή του ρεύματος στην τηλεθέρμανση, εντείνουν την ανασφάλεια και την ανησυχία για το αν το χειμώνα που έρχεται, είναι διασφαλισμένο το αγαθό της θέρμανσης. Κατανοούν ότι και αν ακόμα διασφαλιστεί η παροχή τηλεθέρμανσης η τιμή της θα είναι απαγορευτική για τα εργατικά –λαϊκά νοικοκυριά. Καλεί την Κυβέρνηση, τη ΔΕΗ Α.Ε, την Περιφέρεια, και τον Δήμο «να αναλάβουν τις ευθύνες τους άμεσα και να λύσουν το πρόβλημα εξασφαλίζοντας την παροχή τηλεθέρμανσης

χωρίς καμία αύξηση της τιμής της». Προτείνει μάλιστα με πρωτοβουλία του δημοτικού συμβουλίου να πραγματοποιηθούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα υπάρχει θέρμανση τον επόμενο χειμώνα χωρίς καμία αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης».

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.