Header Ads

Πτολεμαΐδα: Συλλαλητήριο για την Τηλεθέρμανση

τηλεθερμανση-1021x580-681x387

Με το σύνθημα «Μας χρωστάνε. Δεν χρωστάμε», 10 Εργατικά Σωματεία και Φορείς του Νομού Κοζάνης διοργανώνουν συλλαλητήριο για την Τηλεθέρμανση, αύριο Πέμπτη 26/9 στις 19:00 στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, και καλούν σε συμμετοχή τους κατοίκους της πόλης.

Οι διαμαρτυρόμενοι διεκδικούν: Ούτε μία ημέρα χωρίς τηλεθέρμανση. Kαμμία αύξηση στην τιμή της θερμικής μονάδας. Να καλύψουν τα ‘χρέη’ η ΔΕΗ και το Κράτος. Επέκταση του δικτύου της Τ/Θ στα χωριά. Αύξηση του επιδόματος θέρμανσης στους κατοίκους των χωριών. Να μην απειληθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στη ΔΕΤΗΠ.

Τα Εργατικά Σωματεία και οι φορείς που διοργανώνουν την κινητοποίηση είναι: το Σωματείο Καταστημάτων Εστίασης και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Εορδαίας, Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Π Ε Κοζάνης, Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης, Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια, Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων περιοχής Εορδαίας, Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας- Εορδαίας για την Ανάπτυξη, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, Σύλλογος Γυναικών Πτολεμαΐδας, Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Εορδαίας, Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας.

EΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.