Header Ads

ΕΒΕ Κοζάνης: Επιτυχημένη η διεθνής δράση «MEET THE BUYERS 2»

εβε κοζάνης

Με απόλυτη επιτυχία, όπως αναφέρει το ΕΒΕ Κοζάνης, ολοκληρώθηκε η διεθνής δράση «MEET THE BUYERS 2», που διοργάνωσε για δεύτερη  χρονιά, σε συνεργασία με τις παραγωγικές επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου της περιοχής.

Η δράση πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και την προώθηση των προϊόντων τους σε διεθνείς αγορές.

Δέκα εισαγωγικές επιχειρήσεις από χώρες όπως η Γερμανία, η Ελβετία, η Αγγλία, η Ιταλία, το Βέλγιο,  η Ολλανδία και η Βόρεια Μακεδονία, επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της περιοχής.

Οι επισκέψεις αυτές έδωσαν την ευκαιρία στους αγοραστές να ενημερωθούν για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που παράγονται στον αγροδιατροφικό τομέα της Κοζάνης και να συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς.

Η ανταπόκριση τόσο από τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και από τους διεθνείς αγοραστές ήταν ιδιαίτερα θετική, αποδεικνύοντας το δυναμικό της περιοχής στη διεθνή αγορά.

Η δράση «MEET THE BUYERS 2», σύμφωνα με το ΕΒΕ Κοζάνης αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης διοργάνωσης, η οποία είχε ήδη οδηγήσει σε σημαντικές συνεργασίες και άνοιξε νέους δρόμους για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Το ΕΒΕ Κοζάνης, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, στηρίζει έμπρακτα την εξωστρέφεια των τοπικών παραγωγών, προσφέροντας ευκαιρίες προβολής των προϊόντων τους και συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

Συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική «Παράγω – Εξάγω», δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και την ποιότητα, και προβάλλοντας τα τοπικά προϊόντα ως κινητήριες δυνάμεις ανάπτυξης για την Περιφέρεια Κοζάνης.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.