Header Ads

Κοζάνη: Προσομοιωτής πτήσης της Πολεμικής Αεροπορίας απο 18 έως 20 Οκτωβρίου

maxresdefault

Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό τριήμερο, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα χρήσης ενός προσομοιωτή πτήσεως, με ελεύθερη είσοδο, πραγματοποιούν ο δήμος Κοζάνης και το ΔΗΠΕΘΕ σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία.

Η δράση, που θα δώσει την ευκαιρία μιας συναρπαστικής και αξέχαστης εμπειρίας πτήσης, όσο πιο κοντά γίνεται σε μια πραγματική πτήση, προάγοντας ταυτόχρονα τη γνώση για τις αεροπορικές δυνατότητες και την τεχνολογική πρόοδο της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Η σημερινή (Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024), πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, θα είναι αφιερωμένη στα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, με ολοήμερο πρόγραμμα λειτουργίας από τις 09:00 έως τις 21:00, αποκλειστικά για τις μαθήτριες και τους μαθητές.

Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου 2024, ο προσομοιωτής θα είναι ανοιχτός για όλους τους πολίτες, με ολοήμερο και πάλι πρόγραμμα λειτουργίας από τις 09:00 έως τις 21:00, δίνοντας επίσης τη δυνατότητα σε μεμονωμένες επισκέψεις παιδιών, συνοδευόμενα πάντα από γονέα ή κηδεμόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 24610-24062.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.