Header Ads

Προσλήψεις στον ΕΟΦ με μηνιαία μισθό έως και 3.000 ευρώ

Προσλήψεις στον ΕΟΦ με μηνιαία μισθό έως και 3.000 ευρώ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για προσλήψεις στον ΕΟΦ.

Προσλήψεις από τον ΕΟΦ ο οποίος καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις για την σύναψη συμβάσεων με καθεστώς έκδοσης αποδείξεων παροχής υπηρεσιών (ΑΠΥ), διάρκειας δύο (2) ετών με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τις εξής ειδικότητες:

ΠΕ Φαρμακευτικής με ειδικότητα
ΠΕ Φαρμακοποιών
ΠΕ Χημικών με ειδικότητα
ΠΕ Χημικών
ΠΕ Βιολόγων με ειδικότητα
ΠΕ Βιολόγων
ΠΕ Γεωτεχνικών με ειδικότητα
ΠΕ Κτηνιάτρων
ΠΕ Ιατρών με ειδικότητα
ΠΕ Παθολογίας

Αιτήσεις και δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ή το διαδικτυακό τόπο www.gov.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου του ΕΟΦ (Μεσογείων 284, Χολαργός, Τ.Κ.15562).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημέρες και αρχίζει από την επομένη ημέρα της δημοσίευσης της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
στην ιστοσελίδα ΕΟΦ, ήτοι από 18/10/2024 μέχρι τις 1/11/2024 και ώρα 15:00.

Η υπηρεσία θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 14:00 για την παραλαβή των αιτήσεων. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ http://www.eof.gr (καρτέλα Οργανισμός/Ανακοινώσεις).

Συμπληρωματικές ή/και διευκρινιστικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, υποχρεώσεις κλπ., παρέχονται από τη Διεύθυνση Διοικητικού του Ε.Ο.Φ, στο τηλέφωνο 213 2040386, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-
15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για την πρόσληψη τηλεφωνικά ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν υποχρεωτικά και δεσμευτικά δηλώσει στην αίτηση-δήλωση (email ή τηλέφωνο), αποκλειόμενου οποιουδήποτε άλλου τρόπου.

Σε περίπτωση έγγραφης μη αποδοχής του ενδιαφερομένου, η διαδικασία των προσλήψεων θα προχωρά στον επόμενο υποψήφιο κατά την κατάταξη του πίνακα.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης.

Με την υποβολή των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται πλήρως τους όρους της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και ότι η διαδικασία δύναται με απόφαση του ΕΟΦ να διακοπεί, αναβληθεί ή επαναληφθεί με ίδιο ή άλλο περιεχόμενο χωρίς να μπορεί να υπάρξει οιαδήποτε αξίωση των ενδιαφερομένων έναντι της αναθέτουσας αρχής.

Η παρούσα προκήρυξη θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα καταχωρηθεί στον διαδικτυακό τόπο www.eof.gr του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και www.moh.gov.gr του Υπουργείου Υγείας.

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΕΡΓΑΣΙΑ #ΕΟΦ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.