Header Ads

Κοζάνη: Αναμένονται σημαντικές βελτιώσεις στην τροπολογία για την Τηλεθέρμανση

τηλεθέρμανση

Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την συμφωνία για τις τηλεθερμάνσεις έλαβαν οι βουλευτές ΠΕ Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, κατά την διάρκεια της σημερινής σύσκεψης που είχαν με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάση Κοντογεώργη και τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Θανάση Νέζη. 

Στην σύσκεψη, μεταξύ άλλων θεμάτων, κυριάρχησε το ζήτημα των τηλεθερμάνσεων σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, καθώς η διαβούλευση ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες και αναμένεται η τροπολογία, την οποία θα καταθέσει το Υπουργείο Ενέργειας στη Βουλή και θα συνυπογράφει το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να κατοχυρωθεί η τελική συμφωνία με τους Δήμους Κοζάνης Εορδαίας και Αμυνταίου σε ό,τι αφορά στις Τηλεθερμάνσεις.   

Κοινή αποδοχή και των δύο πλευρών η μεγάλη καθυστέρηση για να ξεκινήσει η λειτουργία των τηλεθερμάνσεων με όλα όσα προηγήθηκαν.   

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συμφωνία θα συζητηθεί στα Δημοτικά Συμβούλια, όπου και θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων, όπου το βέβαιο είναι ότι θα φέρει αυξήσεις στα τιμολόγια για τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα.

ΕΡΤ Κοζάνης -Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.