Header Ads

“Εrasmus Days 2024” από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας

Eramsus-Days-2024

Εκδήλωση με τίτλο “Erasmus Days 2024” οργανώνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο:

-την προβολή και διάχυση των έργων Erasmus+ που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται από τις σχολικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας.

-τη διάχυση καλών πρακτικών στον χώρο της εκπαίδευσης.

-την εμπλοκή των μαθητών σε δραστηριότητες γνωριμίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

-και την παρουσίαση των ολοκληρωμένων Διαπιστευμένων Σχεδίων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας των ετών 2021 και 2022.

 Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

-Έκθεση-παρουσίαση των έργων Erasmus+ σχολικών μονάδων Δυτικής Μακεδονίας και διαδραστικές δραστηριότητες, στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης (10:00 – 12:30).

-Παρουσίαση των έργων Erasmus+ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και ενημέρωση των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Erasmus, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (13:00 – 14:30).

-Και παρουσίαση των ολοκληρωμένων Διαπιστευμένων Σχεδίων Κινητικότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας των ετών 2021 και 2022, στην  Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (18:00-20:00). Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας με ορχηστρικό σύνολο εγχόρδων και πνευστών οργάνων.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.