Header Ads

Δήμος Γρεβενών: Ψηφίστηκε η πρόταση της αντιπολίτευσης για τις αυξήσεις στο νερό

dimotiko_simvoulio

Με 14 ψήφους υπέρ έναντι 13 κατά, πέρασε χθες (24/4/2025) από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών η πρόταση της αντιπολίτευσης να συζητηθεί το θέμα των αυξήσεων στα τιμολόγια του νερού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης  σε τακτική συνεδρίαση.

Υπέρ της πρότασης αυτής εκτός από τους συμβούλους όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ψήφισαν και τέσσερα μέλη της παράταξης της δημοτικής αρχής του κ. Ταταρίδη, γεγονός που προκάλεσε την ενόχλησή του για την εξέλιξη αυτή.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Ταταρίδης, αφού ανέφερε ότι έχει πλήρη επίγνωση της απόφασης αυτής, την οποία χαρακτήρισε αναγκαία για να μπορέσει η επιχείρηση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν, άσκησε κριτική κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αναφέροντας τα παραδείγματα των χρεών που άφησαν δημοτικές επιχειρήσεις που καταργήθηκαν. Στο σημείο αυτό υπήρξε και η αντίδραση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, Χρήστου Τριγώνη, ο οποίος αφού κατέκρινε τη στάση του δημάρχου για την εμμονή του να μην συζητηθεί το θέμα των αυξήσεων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης  σε τακτική συνεδρίαση, αποχώρησε όπως αποχώρησαν και όλα τα μέλη της παράταξής του.

Ακολούθησε μάλιστα πριν την αποχώρηση και ανταλλαγή λεκτικών επιθέσεων και από τους δύο ότι με τις πολιτικές που εφάρμοσαν ή εφαρμόζουν ότι «κατέστρεψαν τα Γρεβενά».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο δήμαρχος Γρεβενών άφησε το περιθώριο να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις στην τιμολογιακή πολιτική της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης και να γίνουν ενδεχομένως και κάποιες μειώσεις.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.